Jag är uppväxt i en familj där min fars stora intresse är mat och särskilt köttfärssås,, att tillaga detta är inget man gör på en halvtimma enligt honom... det tar hela dagen,, det ska inhandlas de rätta produkterna, och sedan det viktigaste; tillagningen. En flera flera timmars lång process,, det görs med omsorg och kärlek och en massa rörande i färsen,, men det resulterar oxå i en oerhört god köttfärssås.
Så själv blir jag juh aldrig riktigt nöjd med min egen (är juh van vid den där "hemma"),, fast idag verkar det bli rätt bra,, den har en massa vätska i sig just nu som ska stå ett bra tag och puttra in så att smakerna riktigt sätter sig där de ska.
Så här ser det ut just nu, mycket vätska som håller på att koka in,
då är det viktigt att röra om så att allt blandas och då ser det lite trevligara ut,
sakta men säkert flyter vätskan upp igen,
och så får man röra igen och så här kommer jag att hålla på ett tag nu och hoppas på att resultatet blir supergott.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar